Europa Conference League

Σαββόπουλος: «Ένα ερωτηματικό μόνο για την 11άδα του Άρη - Πλησιάζει πιο κοντά ο Γκαρθία»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα πλάνα του Χερμάν Μπούργος για τη Γκόμελ και τόνισε πως ο Άρης αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και του Μανού Γκαρθία.

Μάλλον… μετρημένα είναι τα «κουκιά», αναφορικά με την 11άδα που θα χρησιμοποιήσει ο Χερμάν Μπούργος στο πρώτο παιχνίδι του Άρη με την Γκόμελ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ο Άρης έχει το μυαλό του μόνο στην Γκόμελ, η επιστροφή του Ιτούρμπε λύνει λίγο τα χέρια του Μπούργος. Αρχίζει να ξεκαθαρίζει λίγο και η 11άδα ένα ερωτηματικό μόνο έχω, νομίζω ότι θα παίξουν οι Κουέστα, Οντουμπάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μαντσίνι, Γκρέι, Ιτούρμπε και ένας εκ των Πάλμα ή Καμάτσο. Το κακό είναι ότι ο Άρης δεν έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές, έχει παίκτες ανέτοιμους. Ίσως κληθούν μάλιστα να βοηθήσουν και κάποιοι πιτσιρικάδες στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ο Σγούρος», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι υπάρχει αισιοδοξία για τον Μανού Γκαρθία, καθώς οι «κίτρινοι» πλησιάζουν όλο και πιο κοντά σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ ΧΙχόν για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που μπορεί να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας.

Παράλληλα, ο Σαββόπουλος ανέφερε πως στον Άρη περιμένουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο, υπολογίζοντας γύρω στους 15.000 οπαδούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ματς με την Γκόμελ.

Ενώ μιλώντας για τις μεταγραφές της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι προβάδισμα για τη θέση του στόπερ έχει ένα Πορτογάλος.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x